Området

HASSERISPARKEN

- en del af Hasseris Enge

Hasserisparken ligger på det naturskønne Hasseris Enge. Dette er første etape i Aalborgs nye, grønne bydel, Sofiendal Enge, som strækker sig fra Skelagervej til Nibevej.

Med denne bydel ønsker Aalborg Kommune at skabe et område, der binder byen og det åbne land sammen. Det betyder, at området er kendetegnet ved skønne, rekreative naturarealer, attraktive grønne områder for beboerne og en stor variation i boligerne. Hasseris Enge er derfor også populær blandt særligt unge børnefamilier. Her kan drømmen om en bolig i rolige, naturskønne og trygge omgivelser tæt på byen nemlig gå i opfyldelse.

Børn kan trygt færdes i området pga. et omfattende stisystem og lukkede veje, samtidig er der både legeplads og et stort, grønt fællesareal, der indbyder til leg og spil.

Naturskønt område

Fra lejlighederne er der direkte udgang til et stort, grønt fællesareal mod syd.

Her er bl.a. anlagt en sø, rekreative områder og legeplads, hvor børnene kan boltre sig. Selvfølgelig med den dejligste udsigt til skov og mark.

Tæt på alt det vigtige i din hverdag

I Hasserisparken på det naturskønne Hasseris Enge får du både en fantastisk udsigt til naturskønne omgivelser, og du er stadig tæt på byen.  

Bus
500 meter

Indkøb
600 meter

City Syd
4,2 Km

Centrum
5,3 Km

Skole
2,5 Km

Børnehave
2,5 Km

Beboelsesområdet ved Hasserisparken

Området mellem Hasseris og Skalborg

Hasserisparken ligger i et velimplementeret område. Udover den korte afstand til både institution og indkøb er der også parker og hyggelig områder, hvor der er plads til hele familien.